Home
Downloads
Community
Submit
Marketplace

The Iso Zone

Max Payne cant Move

For discussions based on Windows games

Max Payne cant Move

Postby broiler » Tue Jan 23, 2018 6:14 pm

Hello

Got Max Payne, after a while Play, on the Place where a shotgin liying on a Chair.

Max Payne stand still, only Mouse Look works.

wasd not.

How can i fix this, iam using win7
  • 0

broiler Newbie
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 23, 2018 6:11 pm
Reputation: 0

Re: Max Payne cant Move

Postby Seear » Tue Jan 23, 2018 6:20 pm

Hey there. Try setting maxpayne.exe to Win2k compatibility mode, installing the sound patch, and using a 4:3 resolution. Fix from steam community forums.
  • 0

Hey there, I started a discord for discussion of console mods in voice and text chat. Come check us out - https://discord.gg/TRBp4AM
User avatar
Seear Newbie
 
Posts: 8
Joined: Sun Feb 19, 2017 4:36 pm
Location: Vermont
Reputation: 20

Re: Max Payne cant Move

Postby broiler » Tue Jan 23, 2018 6:28 pm

Thank you.

Win2K you mean winXP Service Pack2?
  • 0

broiler Newbie
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 23, 2018 6:11 pm
Reputation: 0

Re: Max Payne cant Move

Postby broiler » Tue Jan 23, 2018 6:53 pm

work not, this problem comes again

using 1280x1024x32, Detail Textures on Medium
  • 0

broiler Newbie
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 23, 2018 6:11 pm
Reputation: 0

Re: Max Payne cant Move

Postby Seear » Tue Jan 23, 2018 7:02 pm

Finding the .exe and going to properties then running in compatibility mode windows 2000
  • 0

Hey there, I started a discord for discussion of console mods in voice and text chat. Come check us out - https://discord.gg/TRBp4AM
User avatar
Seear Newbie
 
Posts: 8
Joined: Sun Feb 19, 2017 4:36 pm
Location: Vermont
Reputation: 20

Re: Max Payne cant Move

Postby broiler » Tue Jan 23, 2018 7:22 pm

Thank you, hope this work now.

I Play with Anisotrope Filterring, aktivate in Nvidia Inspector. more i have not aktivate in this Programm.
  • 0

broiler Newbie
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 23, 2018 6:11 pm
Reputation: 0

Re: Max Payne cant Move

Postby Seear » Tue Jan 23, 2018 7:45 pm

AA should not effect keyboard movement, hope my fix works
  • 0

Hey there, I started a discord for discussion of console mods in voice and text chat. Come check us out - https://discord.gg/TRBp4AM
User avatar
Seear Newbie
 
Posts: 8
Joined: Sun Feb 19, 2017 4:36 pm
Location: Vermont
Reputation: 20

Re: Max Payne cant Move

Postby broiler » Tue Jan 23, 2018 8:09 pm

Play now 1 Hour without this Problem.

AA i use 8 Samples, standard.

In this game you Must Activate Anisotrope Filterring, Defference between on and off is how day and night.
  • 0

broiler Newbie
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 23, 2018 6:11 pm
Reputation: 0

Re: Max Payne cant Move

Postby cosma » Wed Jan 24, 2018 10:54 am

Do you have any controler connected ? I had a similar problem, and there was a conflict between game and my XBOX controler
  • 0

cosma Newbie
 
Posts: 2
Joined: Wed Jan 24, 2018 10:48 am
Reputation: 0

Re: Max Payne cant Move

Postby broiler » Wed Jan 24, 2018 12:27 pm

Ty

Yes i got a very Good Controller from CSL Computer.
Bud he is not Connected.
  • 0

broiler Newbie
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 23, 2018 6:11 pm
Reputation: 0

Re: Max Payne cant Move

Postby broiler » Wed Jan 24, 2018 2:08 pm

Image
  • 0

broiler Newbie
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 23, 2018 6:11 pm
Reputation: 0


Return to Windows Games



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests



Home | Legal Notice | DMCA Policy | DMCA File Removal Center | Contact