Home
Downloads
Community
Submit
Marketplace

Grand Prix Legends CD error.

Come here if you are having PC gaming related issues

Grand Prix Legends CD error.

Postby Ray93 » Tue Feb 13, 2018 9:16 am

apparently im getting a CD error saying that its not valid. i downloaded it from right here on this site. so is their something i'm doing wrong here? (Specs in Signature.)
  • 0

AMD FX-8300 AM3+ 3.3Ghz
16GB DDR3 1333MHz
EVGA NVIDIA GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
1TB HDD
Windows 10 Professional x64
Original Xbox v1.6: XBMC 30GB
PS2 SCPH-39001: OSD 80GB
User avatar
Ray93 4
 
Posts: 268
Joined: Sun Jan 12, 2014 5:44 am
Location: Sacramento,CA
Custom Title: I always have a plan.
Reputation: 391

Re: Grand Prix Legends CD error.

Postby wakinafuf » Tue Feb 13, 2018 10:16 am

maybe a no-cd crack could solve your problem.
  • 0

My actual BlackList : Electronic Arts, Activision, Ubisoft, Blizzard, Capcom,Konami, Square-Enix, Nintendo, Microsoft, Apple, Sony.

Systems i own : Atari 2600, Amstrad 464 (cassette)/6128, Sufami/Famicom, NES, Master System I/II, Genesis I/II, Amiga 500/1000, Gameboy, Sufami Turbo, SNES, Gameboy Color, Mega-CD, Panasonic 3DO, Philips CD-I, Atari Jaguar, Neo-Geo, Nec PC-Engine/TurboGraphX 16, Playstation/PS-One, Sega Saturn, Sega Dreamcast, Wonderswan, PS2 fat'n slim.

systems newly aquired : Commodore SX 64
User avatar
wakinafuf 5
 
Posts: 623
Joined: Sun Mar 22, 2015 2:09 am
Custom Title: scourge of the retards
Reputation: 5949

Re: Grand Prix Legends CD error.

Postby eugenerobinhood1 » Tue Feb 13, 2018 7:05 pm

  • 0

Image
User avatar
eugenerobinhood1 Moderator
 
Posts: 2791
Joined: Sat Nov 15, 2014 11:19 am
Reputation: 40291

Re: Grand Prix Legends CD error.

Postby Ray93 » Thu Feb 22, 2018 7:36 am



the first. i got it working by using GPLPS GPL Installer. apparently the problem i had was using the InstallShield installer to install it directly. Thanks.
  • 0

AMD FX-8300 AM3+ 3.3Ghz
16GB DDR3 1333MHz
EVGA NVIDIA GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
1TB HDD
Windows 10 Professional x64
Original Xbox v1.6: XBMC 30GB
PS2 SCPH-39001: OSD 80GB
User avatar
Ray93 4
 
Posts: 268
Joined: Sun Jan 12, 2014 5:44 am
Location: Sacramento,CA
Custom Title: I always have a plan.
Reputation: 391


Return to Troubleshooting



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests



Home | Legal Notice | DMCA Policy | DMCA File Removal Center | Contact