Home
Downloads
Community
Submit
Marketplace

ugh stupid install shield ._.

ugh stupid install shield ._.

Postby SpeedySPCFan » Fri May 04, 2012 10:05 pm

so I am installing dark void and installshield isn't even installing it it's just running looking akward at 1%.

any ideas? it's been like this for 3 days :C

ugh so angry.
  • 0

Image
User avatar
SpeedySPCFan 8
 
Posts: 1647
Joined: Sun Jul 03, 2011 4:33 pm
Location: Kawaii Town
Custom Title: dude is that pink hair
Reputation: 380

Re: ugh stupid install shield ._.

Postby Zero » Fri May 04, 2012 10:13 pm

First off, I'd recommend restarting the computer. You'd not believe the crazy problems that a simple restart can handle.

Next up would be, simply restarting the installer. You may or may not also need to right-click the installer, and choose "Run as administrator".

Give some of those a shot. I hope they help. :)
  • 0

Image                                          Image                                         Image
I started and maintain a Super Nintendo Soundtracks Thread! I have an extensive list of soundtracks to upload. Any requests? PM me or leave a reply in the thread!
User avatar
Zero 4
 
Posts: 229
Joined: Sun Oct 16, 2011 11:23 pm
Reputation: 85

Re: ugh stupid install shield ._.

Postby Jodo901 » Fri May 04, 2012 10:15 pm

If what Zero said doesn't do the trick you could try the following.

Check in the installation folder, there may be an "install" and a "setup" or "launch" file. If you can just run the install file it may bypass the shield altogether. Of course you should not do this without anti-virus software running and it may not show up in your program installation settings. If you ever want to remove it there should be an "uninstall" file that copies to the game folder or you jusr would need to delete it outright. Good luck! :D
  • 0

Image
tIZ Rules
Curbside's Helpful Info Guide
Restart Files in Download Manager
If I give you +3 rep on a post consider it the equivalent of a "Like"
User avatar
Jodo901 9
 
Posts: 2458
Joined: Mon Jul 18, 2011 8:48 pm
Location: USA
Custom Title: I have always been here.
Reputation: 2000

Re: ugh stupid install shield ._.

Postby SpeedySPCFan » Fri May 04, 2012 10:19 pm

lol it's installing now after like 15 minutes.

edit: it installed after like 25 minutes.
  • 0

Image
User avatar
SpeedySPCFan 8
 
Posts: 1647
Joined: Sun Jul 03, 2011 4:33 pm
Location: Kawaii Town
Custom Title: dude is that pink hair
Reputation: 380


Return to Random



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests



Home | Contact Us | Privacy Policy | File Removal Request | Premium